четвер, 29 вересня 2016 р.

День самоврядування

Сьогодні у нашій школі пройшов традиційний День самоврядування. Головними людьми стали старшокласники, на чолі з директором - Ревенко Олександрою Сергіївною. Мої дев'ятикласники також спробували себе в ролі вчителів. Звичайно, були і хвилювання, і неслухняні учні, але це не головне. Головне, діти на собі відчули нелегку вчительську працю, зрозуміли, як це важко - втримати увагу учнів, заслужити в них авторитет. Хочу подякувати всім старшокласникам за чудовий день, а найбільше - своїм рідненьким, 9-А.
 Салієнко Софія Ігорівна - класовод 4 класу
 Продоско Аліна Віталіївна - класовод 3 класу
 Мірошніченко Анастасія Володимирівна - класовод 1-Б класу
 Рибчинський Володимир Вікторович - учитель фізики
Мої рідні дев'ятикласники

четвер, 15 вересня 2016 р.

Шкільні будні

Я не знаю, у кого як, а у нас - якщо праця, то працюють всі!!!)
Дев`ятикласники прибирають пришкільні ділянки)



субота, 10 вересня 2016 р.

Гарний осінній день


Гарно сьогодні пройшов Олімпійський день у нашій школі! А ми з дев`ятикласниками вирішили завершити його відвідуванням свого підшефного - ветерана війни Жолуденка Анатолія Васильовича та поділилися з ним своїми спортивними успіхами. 
Ось уже йде 4-й рік, як між дідусем та нашим класом зав"язалась міцна дружба) Самотній чоловік, мабуть, і не думав, що колись у нього буде стільки онуків, завжди готових прийти на допомогу.

четвер, 1 вересня 2016 р.

Щоб у серці жила Батьківщина

"Щоб у серці жила Батьківщина" . Саме такою була тема сьогоднішнього першого уроку для школярів України. Мої дев'ятикласники мали змогу поспілкуватися з учасником АТО захисником нашої землі Калинчуком Олександром Миколайовичем. Тепло і невимушено пройшла зустріч. Олександр Миколайович розповів про своїх побратимів. З кожної області нашої держави служать хлопці, їх Олександр Миколайович згадував поіменно, в кінці розповіді карта була всипана серцями, які символізували цих людей. Дякуємо Вам, Олександр Миколайович, і всім хлопцям-захисникам за мир і спокій, за можливість жити під голубим мирним небом. Впевнена, що зерна патріотизму, які Ви посіяли в дитячих серцях, обов'язково дадуть плоди, і ми разом порадіємо за них і за нашу незламну Україну.