четвер, 8 травня 2014 р.

Зірка Пам`яті

8 травня волонтери 6-го класу відвідали ветерана Великої Вітчизняної вйни Жолуденка Анатолія Васильовича.
Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність дітей за безсмертний подвиг ветеранів у найжорстокішій війні, якої зазнало людство. Але все ж волонтери змогли підібрати саме ті, якими подякували Анатолію Васильовичу за сьогодення.
Класний керівник Макаренко Катерина Степанівна підсумувала все сказане дітьми відмітивши, що грядущі покоління у вічному боргу перед ветеранами за обірвану війною юність, за надзвичайну мужність, силу духу, самопожертву, які вони проявили в боях за рідний край...  Дійсно, подвиг воїнів-переможців у Великій Вітчизняній війні непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність усім, хто відстояв нашу Вітчизну. Обов’язок нащадків – бути гідними цього.
Анатолій Васильович у відповідь побажав дітям ніколи більше не зазнати лихоліття війни.


Зірка Пам`яті

У цей знаменний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, вшановуємо тих, хто боровся на фронтах Великої Вітчизняної війни, в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога, виніс роки окупації та пекло концтаборів, у повоєнні роки піднімав країну з руїн.
Волонтери 6-го класу зі словами вдячності відвідали учасницю бойових дій Гуманенко Клавію Андріївну, яку поздоровили з наступаючим святом Перемоги.
Вам – воїнам-визволителям, від щирого серця завдячуємо свободою та мирним небом, тим, що сьогодні можемо жити у мирі, ростити дітей, радіти успіху в досягненні мети, посміхатися сонцю.
Вклоняємося доземно  усім тим, хто  пройшов крізь війну, щоб нам сьогодні мріяти й любити. Нехай мир і злагода завжди живуть у Ваших душах і серцях, хай це світле травневе свято і наші щирі побажання додадуть усім нам нових сил і натхнення для здійснення майбутніх сподівань і трудових звершень.