четвер, 2 жовтня 2014 р.

Акція "Учні Добровеличківки - солдатам України" продовжується...

В рамках акції "Учні Добровеличківки - солдатам України" учні нашої школи долучилися до волонтерської організації Кіровоградщини. З метою допомоги солдатам української армії юні волонтери організували збір каштанів та макулатури.
Крім того, адміністрацією школи оголошено конкурс "На найвищу гору макулатури". Клас-переможець конкурсу отримає додаткові бали до загальношкільного рейтингу "Клас року". Учні 7-А класу взялися до активної роботи! 

четвер, 8 травня 2014 р.

Зірка Пам`яті

8 травня волонтери 6-го класу відвідали ветерана Великої Вітчизняної вйни Жолуденка Анатолія Васильовича.
Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність дітей за безсмертний подвиг ветеранів у найжорстокішій війні, якої зазнало людство. Але все ж волонтери змогли підібрати саме ті, якими подякували Анатолію Васильовичу за сьогодення.
Класний керівник Макаренко Катерина Степанівна підсумувала все сказане дітьми відмітивши, що грядущі покоління у вічному боргу перед ветеранами за обірвану війною юність, за надзвичайну мужність, силу духу, самопожертву, які вони проявили в боях за рідний край...  Дійсно, подвиг воїнів-переможців у Великій Вітчизняній війні непідвладний часу, як і безмежна наша вдячність усім, хто відстояв нашу Вітчизну. Обов’язок нащадків – бути гідними цього.
Анатолій Васильович у відповідь побажав дітям ніколи більше не зазнати лихоліття війни.


Зірка Пам`яті

У цей знаменний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, вшановуємо тих, хто боровся на фронтах Великої Вітчизняної війни, в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога, виніс роки окупації та пекло концтаборів, у повоєнні роки піднімав країну з руїн.
Волонтери 6-го класу зі словами вдячності відвідали учасницю бойових дій Гуманенко Клавію Андріївну, яку поздоровили з наступаючим святом Перемоги.
Вам – воїнам-визволителям, від щирого серця завдячуємо свободою та мирним небом, тим, що сьогодні можемо жити у мирі, ростити дітей, радіти успіху в досягненні мети, посміхатися сонцю.
Вклоняємося доземно  усім тим, хто  пройшов крізь війну, щоб нам сьогодні мріяти й любити. Нехай мир і злагода завжди живуть у Ваших душах і серцях, хай це світле травневе свято і наші щирі побажання додадуть усім нам нових сил і натхнення для здійснення майбутніх сподівань і трудових звершень.



субота, 19 квітня 2014 р.

Великодній кошик для ветерана

Христос Воскрес! Усе радіє,
Сміється сонечко з небес,
Прозора річечка леліє –
Христос Воскрес!
Христос Воскрес!
Саме такими словами учні 6-го класу вітали зі святом свого підшефного, ветерана Великої Вітчизняної війни, Жулуденка А.В., до якого юні волонтери навідалися напередодні Великодня.  З уст дітей цього дня лунали щирі привітання та побажання міцного здоров`я. А потім були передсвяткові турботи: прибирання будинку та двору.
 
 
 
 
 

понеділок, 10 березня 2014 р.

Берегиня життя на Землі

Учні 6 класу у переддень 8 березня  влаштували святкову програму  «Міс класу 2014». У конкурсі взяли участь шість учасниць. Кожна з дівчат була неповторна, чарівна і по-своєму прекрасна. Конкурсна програма була переповнена гарним настроєм, піснями, а справжнім сюрпризом стало відеозвернення хлопців з привітаннями до дівчат-однокласниць. Але конкурс залишається конкурсом. У напруженій боротьбі звання «Міс класу 2014» виборола Аміна Басиста. Хоча свято було присвячене дівчатам, не забули шестикласники і про своїх мам, яких вони вітали ліричними піснями, а в кінці подарували невеличкі сувеніри, зроблені власними руками.
Разом з квітами, піснями, подарунками  учні зібрали всю дитячу любов, свої посмішки і лагідні слова, які присвятили  найсвятішій людині на землі – жінці. 

четвер, 13 лютого 2014 р.

Свято закоханих у 6-му класі

13 грудня, у переддень Дня Святого Валентина, учні 6 класу провели святкову програму.
Свято проходило у дружній і невимушеній атмосфері. Клас наповнився ароматом закоханості, всі присутні насолоджувалися захоплюючим видовищем, представленим на сцені, цікавими і веселими конкурсами, романтичною музикою. 
Яскравими зірочками засяяли вокальні таланти класу: Аліна Продоско, Денис Антоненко, Настя Мірошніченко, Влад Репетир, Влад Пономаренко.
Насмішили всіх жартівливою сценкою «Вечірка у Баби Яги» наші артисти: Чібірашвілі Аня, Антоненко Денис, Продоско Аліна, Тищенко Стас, Басиста Аміна, Чухланцев Влад, Солопун Ярик, Дорчинець Ярик.
Яке ж свято без ведучих. Відмінно з цією роллю справились Пономаренко Влад і Бегеза Богдана. Сюрпризом для всіх став танець, який дівчатка приготували самі.